Na obsah stránky
Domů > Akce a události > Setkávání

Setkávání

VÍKENDOVÉ SETKÁNÍ

zrakově postižených a jejich přátel

se bude konat 19. - 21. května 2017 ve sboru Českobratrské církve evangelické v Hradci Králové, Nezvalova 1

Ilustrační fotografie 1 - lidé u stolu

Konkrétní program je prozatím ve fázi přípravy, vzhledem k zajištění ubytování a stravování je však nutné, abyste se přihlašovali co nejdříve !!! na e- mailové adrese či telefonu (raději mobilním čísle) Střediska.

Při využití ubytování i plného stravování počítejte, prosím, s příspěvkem 600 Kč / osobu.

V ostatních případech podle konkrétní domluvy.

Těšíme se na účast vás i vašich přátel.

PRÁZDNINOVÉ POBYTY

Ilustrační fotografie 2 - čtyři lidé stojí na lesní cestěMilí přátelé,

na základě zájmu z minulých let pořádáme i v tomto roce letní týdenní pobyty na Šumavě a to v termínech 29. 7. - 5. 8. a 19. - 26. 8.  2017

Místo konání: Veselka u Vimperka

Předběžná cena pro tento rok byla stanovena na 1 600 Kč.   Platba se uskuteční přímo na místě, cestovné si hradí každý sám.

Těšíme se na všechny zájemce a zvlášť novým chceme připomenout, že program předpokládáme rekreačně - turistický podle možností a sil účastníků! Proto se případné účasti nemusí obávat ani ti, kteří se již necítí na zdolávání mnoha kilometrů či nejvyšších vrcholků našich hor. Důležité je vzájemné společenství, čas chceme nechat i na rozhovory a každodenní ztišení nad Božím slovem.

Pokud je to možné, snažíme se též zajistit těm, kteří by to potřebovali, průvodce; záleží ovšem vždy na počtu zájemců i počtu ochotných dobrovolníků.

Případné bližší informace získáte a přihlašovat se můžete přímo na kontaktech Střediska.